Wiltja is sinds 2005 een adviesbureau voor startende ondernemers. Na een sabbatical van een jaar run ik op zaterdag sinds 1/4/13 in mijn eigen pand ook een retrowinkel.
Wiltja betekent in de taal van de Aborigines “tijdelijk onderdak van bladeren en takken”. Ik heb deze naam gekozen omdat de natuur mijn grootste inspiratiebron is. Rust en eenvoud zijn de rode draad in mijn leven.

Ondernemers doen vooral zelf. Zij kunnen echter bij mij tijdelijk onderdak vinden voor startersadvies en coaching. De doelgroep waar ik mij op richt zijn kleine ondernemers in de branches waar mijn eigen ervaring, netwerk en passie liggen: therapeutenpraktijken op het gebied van natuurlijke gezondheidszorg, persoonlijke bewustwording en spirituele groei, mens- en milieuvriendelijke initiatieven, alsmede persoonlijke en zakelijke dienstverlening (zelfstandige professionals).

In mijn eenvoudig en overzichtelijk ingerichte retrowinkel verkoop ik tweedehandsboeken,
en curiosa uit de vorige eeuw (klein meubilair, keukengoed en andere snuisterijen). Ook DVD's en CD's. Het meeste is geprijsd tussen de € 1 en € 20. De openingstijden van mijn retrowinkel zijn op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. Hou je van cultuur en bijzondere unica die je een tweede thuis gunt, dan ben je bij Retrowinkel Wiltja aan het juiste adres. Van harte welkom!

Wilma Bos, adviseur kleinbedrijf en retrowinkelier, Zutphen