Het ondernemerschap zie ik als een goede manier om in het leven dat te doen wat je echt graag wilt. De uitdaging die je kunt aangaan om je droom waar te maken. Waarmaken en neerzetten wat jou drijft en wat je zelf belangrijk vindt in het leven. Jouw idee omzetten in een concreet aanbod.

Vragen die bij veel starters leven zijn b.v. “wat komt er zoal kijken bij het starten van een bedrijf of praktijk, hoe schrijf ik een ondernemingsplan, hoe onderzoek ik de markt en hoe bereik ik mijn doelgroep”. Maar ook “hoe kom ik aan meer klanten voor mijn bestaande onderneming”.
Ik begeleid mensen graag bij het beantwoorden van deze vragen en het avontuur dat komt kijken bij de start van een bedrijf, inclusief alle verwarring, tegenslag, succes en plezier! Zelf ben ik ook ondernemer en is mijn bedrijf het gevolg van mijn droom en mijn avontuur.

Met succes iets nieuws willen opstarten, zelf bepalen wat je doet en - veelal nog sterker dan in loondienst - zoeken naar een goede balans tussen werk en privé. De voortdurende drang naar vrijheid en jezelf op een doeltreffende en prettige manier manifesteren en presenteren. Een proces van vallen en opstaan, leren en groeien....

Ik werk specifiek voor ondernemers en starters in het kleinbedrijf omdat ik vind dat deze sector een uitgelezen kans biedt om het beste uit jezelf te halen. Ik wil van betekenis zijn voor ondernemers die er bewust voor kiezen met hart en ziel voor zichzelf te werken.

Tarief: Mijn adviestarief is € 80 per uur excl. BTW.

Voor gesubsidieerde trajecten zie onder de betreffende pagina.
Onder "Referenties" tref je een selectie aan van de bedrijven waarmee ik een langer lopende adviesrelatie heb (gehad).